Blogger a Şablon Yükleme

1 Mart 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.


Arkadaşlar Şimdi Size Nasıl Şablon Yükleyeceğinizi Anlatacağım ..
İlk önce bu adresten şablon seçiyoruz.
Sonra üsteki kırmızı kutuya alınmış Download yazısına tıklıyoruz.

Yönlendirildiğimiz sayfadan yine  Download yazısına tıklıyoruz.Ve böylece şablonumuzu indiriyoruz.

Şablonumuz rar halinde ineceği için dosyamızın şablonumuzun üstüne gelip sağ tıklayıp Buraya Çıkart Diyoruz.
Buraya çıkart dedikten sonra rardan 2 klasör çıkıyor.Bizim şablonumuzun adı Denitto yani şablonumuz bu klasörde diğer klasörle işimiz yok (:

Bizim indirdiğimiz şablon orada dursun.Biz Blogger a giriş yapalım ve Blogger anasayfadaki en sağ köşede bulunan dil seçeneğinin yanında yer alan yuvarlak kırmızı kutu içine aldığım simgeye  giriyoruz ve Eski Blogger Arayüzü yazısına tıklıyoruz.


Sonra blogger eski arayüzüne dönüyoruz.Buradan hangi bloğun şablonunu değiştireceksek  onun Tasarım bölümüne tıklıyoruz.Kırmızı Kutu İçerisine Aldık.




Ardından Yorumlar Sekmesinin Altında Bulunan Html yi Düzenle Yazısına Tıklıyoruz. Buradan Karşımıza Çıkan Sayfadan Dosya Seç Butonuna Tıklıyoruz.Ardından Dosyamızı Seçip Yükleye Tıklayacağız.


Öncedende söylediğim gibi Şablonun klasörünü açıyoruz.Açtıktan Sonra İki Tane XML Klasörüyle Karşılaşacağız. Buradan Şablonumuzun resimli manşet içermesini istiyorsak Denitto ya İstemiyorsak Denitto Without Slider a Tıklayıp Aç Diyoruz.



Yükle dedikten sonra karşımıza Uyarı Penceresi Çıkacak Widgetleri Tut Diyoruz Ve Şablonumuzu Kaydediyoruz.

NOT: ŞABLONU KAYDETMEDEN WİDGETLERİ TUT DEMEDEN ÖNCE SAYFANIZIN ÖN İZLEMESİNE BAKMANIZDA FAYDA VAR.YÜKLEDİĞİNİZ TEMAYI BEĞENMEZSENİZ ESKİ TEMANIZI AYNISI GİBİ BULAMAYABİLİRSİNİZ.

HERHANGİ BİR SORUN OLURSA BİZE ULAŞIN...



Hiç yorum yok: