Photo Scape

28 Ocak 2012 Cumartesi Günü Yazıldı;.

 PHOTO SCAPE



PhotoScape bir resim düzenleme yazılımında bulunması gereken en temel araçları, efektleri ve seçenekleri içerenücretsiz bir program. Resimlerinize rahatlıkla bakabileceğiniz, fotoğraflarınızda oynamalar yapabilceğiniz bu program ile her türlü düzenleme işlemini yapabilirsiniz.
Resimlerinizi açtıktan sonra onlara ne işlem yapmak istediğinizi soran bu basit ve ücretsiz editör ile fotoğraflarınızı kendi adınıza logolayabilir, animasyon GIF haline getirebilir, baskı almak için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bastırabilir, renklendirme yaparak fotoğrafınızı bambaşka bir hale getirebilir, yeniden boyutlandırabilir, siyah/beyazdengesini ayarlayabilir, arkaplan ışığını değiştirebilir, istediğiniz bölümleri kesebilir, kırmızı gözleri yok edebilir, çeşitliefektlerle resminizi filtreleyebilirsiniz.
Sınırsız bir düzenleme olanağına sahip olacağınız PhotoScape her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Profesyonel yazılımların en temel özelliklerini güçlü bir şekilde bünyesinde barındıran PhotoScape ev kullanıcıları içinyeterli seviyede.
3.6 Sürümüyle Yeni Gelen Özellikler:* Tam ekran ve slide gösterisi özellikleri geliştirildi.
* Görüntü yakalama özelliğiyle ilgili hatalar giderildi ve geliştirildi.
*Windows Vista/7 klasör kütüphanelerini destekliyor.
*Editöre fotoğrafları döndürebilme özelliği eklendi.
*Efekt fırçası eklendi.
*5 tane yeni çizim aracı eklendi.
*5 tane yeni yıl ikonu eklendi.
*Ana ekran ve araçlar geliştirildi.
*Favori klasörlerim hatası düzeltildi.
*Farklı kaydet hatası düzeltildi.
*Bilinen hatalar düzeltildi.
*Türkçe'de dahil olmak üzere toplam 37 dil desteklenmeye başladı.




Hiç yorum yok: